torsdag 21 april 2016

Heeeeeeere's Johnny!

Nä den här bokbloggen har inte lagt av. Den gick bara lite i ide då bokbloggerskan själv höll på att dö av hektiskt småbarnsliv och heltidsjobb. Så både bloggen och läsandet blev lidande. Jag måste be lite om ursäkt till dem som jag utlovat recensioner och för att jag ej ens hunnit svara en del mejl men tänkte nu långsamt men säkert ta tag i allt det där nu. För jag har nämligen ändå läst de där böckerna som jag haft liggande och det kliar i skrivafingrarna nu. Sen är jag så sugen på att läsa ikapp alla bokbloggar.

Fast allra helst och mest av allt, vill jag gosa in mig i allt som har med böcker att göra. Här ska litteraturfrossas!! Och det görs i Morning Glory anda och med gigantisk frukost.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket!! Så otroligt roligt att vara tillbaka :D

   Radera
 2. Välkommen tillbaka igen. Jag har saknat dina inlägg i mitt flöde så detta var en glad överraskning :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir! Är så galet skrivsugen nu så är så glad över att vara tillbaka.

   Radera