tisdag 15 september 2015

Jag måste få prata ut liteAlltså hur kan man gå från att mer eller mindre hata en TV-serie till att bli fullkomligt besatt? Jag kan nu nämligen inte sluta titta på den här serien och när jag inte tittar så tänker jag på den hela tiden. Och detta är alltså en TV-serie som jag fullkomligt skytt när den kan sänds på TV innan. 
   
Serien jag pratar om är denna:


9606839Japp! Det är Vampire Diaries jag pratar om. Av ren uttråkning satte jag på ett avsnitt för några veckor sedan när jag lagade mat och sedan dess har jag fnittrat, fasats, gråtit, skrattat och blivit så rädd att jag slängde grejer i golvet när jag tittat på det. Jag är dock bara inne i säsong nummer två så har en hel del att beta av. Vem vet, kanske ledsnar jag men jag är för tillfället helt besatt och fullkomligt road. 
     Fast ska jag vara riktigt ärligt så skäms jag lite också. Det känns lite som ett pinsamt guilty pleasure att titta på det här, för egentligen...egentligen, så är det här ju inte direkt bra. Egentligen! Men jag älskar det och kan inte hjälpa det så skit samma. Så jag kände att jag var tvungen att prata ut lite om det. 
    
    Så nu vet ni! Om jag inte skriver på bloggen så sitter jag hemma i TV-soffan och frossar.

5 kommentarer:

 1. Jag skäms inte heller, har kollat flera säsonger! Men har lite att ta igenom nu ändå efter ett uppehåll.

  SvaraRadera
 2. Nej, nej, nej! Inte skämmas! Nu har jag inte sett den här serien och tänker förmodligen inte göra det, den handlar ju, av namnet att döma, om vampyrer :)

  SvaraRadera
 3. Jag småskäms också när jag har mina Vampire diary-perioder för det är ju inte så fantastiskt kanske, men det är ändå bra underhållning för stunden. Sluta skämmas säger jag också, och njut (till slut blev det för invecklat för mig, men jag har inte helt gett upp tanken att se vidare)! Däremot avråder jag skarpt från att läsa böckerna, de är dåliga på riktigt ( i alla fall första och andra som jag gav mig på).

  SvaraRadera
 4. Haha! Jag tröttnade på den mot slutet av säsong fyra, tror jag att det var. Ibland får jag för mig att jag ska börja titta igen, men hittills har jag lyckats låta bli. Har för mycket att titta på ändå. ;)

  SvaraRadera