tisdag 25 augusti 2015

Just nu

Det var själva fan vad det går långsamt här hos mig. Ursäkta svordomen men det går så förbaskat långsamt med allt för tillfället. Och så ligger jag så galet efter igen med att svara på mejl och kommentarer men jag tar lite i taget så framåt går det i alla fall. Jag läser i alla fall. En sång från havet av Katheringe Webb är riktigt bra även om jag läser 10 sidor i taget och jag har en hel del som ligger på hög nu som jag bara vill kasta mig över. Men sedan är jag även väldigt distraherad av TV-serier för tillfället då min hjärna helt stänger av efter klockan 21.00 på kvällen. Just nu är det The Americans som vi mer eller mindre inhalerar hemma hos mig men vi sneglar även lite på Walking Deads spinoff-serie Fear the Walking Dead

Så vad säger ni som redan sett? Är den värd att se om man är en Walking Dead-fan?


1 kommentar:

  1. zombies and more zombies. just saw the world war Z . seems similar to this film, but hehe I can allways see a other zombie film. (Per Kristiansen)

    SvaraRadera