onsdag 26 augusti 2015

Jag blir så arg!

Nu kommer ju den fjärde boken i Millenium-serien ut  (i de kommande dagarna om jag inte har fel) som är skriven av David Lagercrantz och argentinarna är så otroligt jättepepp ska ni veta. Det här är en bok som de allra flesta skulle kunna spendera en mindre förmögenhet på här för de äääälskar Millenium-serien. Så det förkovras nu i allt som har med Stieg Larsson att göra här. 

Men hörreni...

Vissa omslag borde förbjudas.

FÖRBJUDAS!!!

14 kommentarer:

 1. Eeeeeehhhhh????? Vem? Vad? VAD? Fattar inte ens vad det ska föreställe. Dockor? Fulare hade det väl knappast kunnat bli?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag vet inte heller!! Varför? VARFÖR?

   Radera
 2. Hahaha..alltså..de där va nog bland de värsta jag har sett!

  SvaraRadera
 3. Haha ja oj, det var verkligen extremt fult ^^

  SvaraRadera
 4. Ähm, vad är detta? Men nu tycker ju i och för sig inte jag att detta är något som hör till Milleniumserien. Och titta där, de har till och med skrivit Stieg Larsson på omslaget. Nu blir jag arg... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha dubbelt arg! Det gör du rätt i att bli :)

   Radera
 5. Ehm...ja det var ju....otroligt hemskt faktiskt, hur tänkte man där?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag vet inte. Tror nästan att de tog i så mycket att det blev katastrof.

   Radera
 6. Det var det mest bisarra jag sett på länge. Och gräsligt avskräckande!

  SvaraRadera
 7. Shit, ska man skratta eller gråta? Jag skulle gissa på att det var en skräckroman med den framsidan.

  SvaraRadera