söndag 21 september 2014

Söndagsfrukost med solsting

Idag är det El dia de la Primavera. Alltså första officiella vårdagen här och det firade vi in här igår under dagen med grillning, långpromenad med ankmatning och obligatorisk ugglespaning med goda vänner. Allt detta skedde under en sol och vårvärme på cirka 25 grader och allt detta var ljuvligt ända tills på kvällen då vi upptäckte att vi bränt oss rejält och fått någonting som liknar solsting. Det är så lätt att glömma av här att vårsolen steker som sjutton och varje år gör jag samma misstag. Så idag åker både solkrämen och solhatten på och dagen tänke jag spendera i skuggan med Mrs Sinclair eller mina Outlanderfavoriter. Eller kanske båda. Större beslut än så tänker jag inte ta idag. Det är ju ändå söndag.

2 kommentarer:

  1. Gud, så mycket trevligare det låter än vädret jag ser utanför fönstret. Hösten verkar ha kommit till sverige nu, kallt om blött som vanligt. Söndag i sängen är dock alltid najs.=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh men hösten i Sverige är så fin också. Tänk att få kura upp i soffan under en filt med varm choklad i höstmörkret och läsa Morton eller Goodman. Nästan så att jag är lite avis på det nu :)

      Radera