måndag 22 september 2014

"Oh how I ignore you stupid bokmässa!"

Så säger jag varje år men sitter egentligen hemma och storlipar när jag läser alla fantastiska inlägg om hur ljuvligt fantastiskt och underbart ni har det medan jag sitter och ruttnar här borta i tjottahejti och drömmer mig bort till boklådor, vin som flödar och stora författare i massor. Liten tröst fick jag då idag när jag går in på Bokbabbels blogg. För allt är ju såklart inte guld som glimmar. Så otroligt roligt inlägg så in med er nu och kika hos Bokbabbel.

8 kommentarer:

 1. Haha, det där inlägget piggade upp mig. Förra året sa jag att jag SKA åka till bokmässan no matter what, men nähedå, blir inget av det i år :/ Men nåja, finns alltid nästa år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh en till som inte kan åka. SItter just nu och ögnar avis igenom alla fantastiska bokmässefoton. Men visst är det ett helt fantastisk inlägg!! :D

   Radera
 2. Vi brukar alltid ha annat just den helgen som bokmässan är, varenda år, men i år så klarade vi av detta annat redan i augusti. Så i år ska jag banne mig dit. Och jag ska intala mig själv att det är jättemysigt med jättemycket folk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ha det så skoj!! Och jaaa såklart det är jättemysigt med massa människor. Ju fler tätt tillsammans detså bättre :P

   Radera
 3. Jag kan inte heller åka dit, så trist! Men nån gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Vi kanske lyckas åka dit tillsammans någon gång i framtiden. Vi får fokusera på det :)

   Radera
 4. Jag skrattade så att jag grät när jag läste det inlägget. Faktiskt. men du, du kan vara med på länk! Och så himla roligt är det itne. Bökigt, trångt och svettigt och en massa seminarier och program som man blir lite besviken på. Och sedan kommer stora boksmällan efteråt då man ligger utslagen i någon mäss-förvärvad förkylning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa helt otroligt roligt inlägg :D Men åh försöker intala mig att jag skulle hata det då jag inte alls gillar folk i stora samlingar men det är stört omöjligt. Jag skulle bara vara glad över att få åka dit, shoppa böcker och träffa hela bokbloggarmaffian. Åååh!

   Radera