tisdag 9 september 2014

Den skräckinjagande Spindelhunden! (Varning igen för taskig skrämselteknik)

Ni kanske redan har sett den här om ni hänger på youtube en del för över 64 miljoner människor har nu sett det här men det här är måste jag bara dela med mig ändå. Jag både fasades och skrattade när jag såg det här för det är både helt galet taskigt gjort men samtidigt så är den här spindelhunden väldigt söt. Hade det dock varit jag som råkat ut för det här så hade jag utan tveckan dött av skräck.


2 kommentarer:

  1. Iiiiiik jag hade ju dött! Jag är livrädd för vanliga små spindlar, det där hade ju gett mig en hjärtattack direkt! :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uuuuuusch ja!!!! Jag meeed! Jag hade helt klart kolavippat också. Så otroligt taskigt! (Men samtidigt så är ju hunden för söt när man väl ser att det är en superglad hund haha)

      Radera