söndag 17 augusti 2014

Silence is golden

Jag blir alltid lämnad ensam varje arla söndag för en liten stund och därför blir det alltid extra härliga morgonstunder här hemma i soluppgången och fågelkvittret. Ugglan sitter i trädgården och mornar sig medan jag dricker mitt kaffe och läser om hemsökta hus. Det blir inte så mycket fest här för tillfället men i och med att det kommer ett litet lingonkart till jul så får jag ta det lugnt och passa på att njuta av ensamheten.

16 kommentarer:

 1. Men åh vilken underbar nyhet! Njut nu av lugna stunder! Jag har aldrig läst så mycker som månanderna innan jag ynglade av mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack!! :D (Har svarat dig för längesedan tror jag med kommentaren måste ha försvunnit...) Härligt dock att du kunde läsa mycket. De första tre månaderna kunde jag inte läsa alls för mådde så dåligt då. Blä! Hoppas dock att jag kan komma ikapp nu :)

   Radera
 2. Lingonkart!! Så himla gulligt namn! Säger grattis här också (varit lite dålig med bloggläsandet, men kommer igång igen nu till hösten. Hoppas du mår fint. Tycker själv om mornarna när det är tyst en stund hemma även om man oftast stressar ihop vad man ska ha med sig till jobbet och drar iväg.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack! Är själv dålig med bloggläsandet för tillfället men håller på att komma igång lite igen:) Och visst är morgonstunder underbar! Jag kan dock bara njuta av den på helgerna för på veckodagarna går jag upp klockan 05.00 och åker till jobbet 06.00 vilket tar en timma så då befinner jag mig mest i ett sovande tillstånd :) Men på helgerna då är det ljuvligt!!

   Radera
 3. Lingonkartet får mormor se, hihi . Kramisar från mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamänsan! Du tajmade resan bra :) Kram!

   Radera
 4. Åh, vad fint! Grattis :) :) Säger som ovan, en så bra julklapp!

  SvaraRadera