fredag 15 augusti 2014

Haunted house kärlek

Epok Förlag (aka allas våran före detta Swedish Zombie bokbloggare som startat förlag) kommer i slutet av augusti ut med en haunted house-antologin Mörkerseende som jag slängde mig över igår kväll när den damp ner som rec.ex i min inbox. Och det var kärlek vid första ögonkastet måste jag säga. Det här var precis vad jag behövde just nu. Något härligt otäckt och alldeles underbart samtidigt som jag befinner mig i någon slags baknings- och nestingperiod i mitt liv då det pysslas hejvilt hemmavid. Umärkt kombination det där, hemmapysselmani och hauntes house skräck. Heja heja!   

1400_morkerseende2 kommentarer:

 1. Den verkar riktigt bra! :)
  Oh ser att du läser Stockholms undergång, ska bli jättekul att se vad du tycker om den! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart snart kommer recensionen. Ska bara komma ikapp lite :)

   Radera