söndag 31 augusti 2014

Jetlagat frukostinlägg från sängen

Kom hem igår från en veckas semester på varma och härliga breddgrader så är lite jetlagad och trött. Därför har det också varit lite tyst härifrån. Här har det trillat in lite härliga rec.ex som jag kommer berätta mer om men den största nyheten som jag har just nu är att Ms Featherball (som vi nu vet att det är) har under tiden som vi har varit borta skaffat sig en partner. En riktigt fluffig rugguggla som håller henne sällskap hela dagarna. Så vi är överlyckliga här hemma för nu blir det garanterat tillökning av minst 3 små fluffiga ugglebollar här i trädgården. Sen har även våren landat och persiko- pommon -och citronträden blommar här för fullt. Ibland känns livet alldeles extra lyxigt. Hoppas att ni själva har en lika underbar söndag.

6 kommentarer:

 1. Å! Jag blir alldeles varm i hjärtat av dina ugglerapporter. Jotack, har en fin söndag som innebar yoga på förmiddagen, nu nyduschad och bekväma kläder på, rumpan i soffhörnet och en bok i knät :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din söndag lät helt fantastisk den med :D Älskar söndagar! Även om man ska jobba på måndagen :)

   Radera
 2. Ser gott ut, det är väl härligt att få komma hem till sitt lilla hus och njuta av en god frukost, kramis från mamma.

  SvaraRadera
 3. Herregud, det enda som är bättre än en uggla är TVÅ UGGLOR! Och uggleBÄBISAR!!!!!?? Ser fram emot bilderna så småningom om de lyckas få till det.;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååh jag veet! Men jag tror att de har lagt ägg nu för de vaktar så förbaskat noggrant sitt lilla hål i marken. Lovar att jag kommer bombardera med massor av bilder sen. (Med risk för att ni till och med blir uttråkade :))

   Radera