fredag 1 augusti 2014

Alla böcker fyller ett speciellt syfteOm några veckor drar jag och Herr Lingis till en varm, solig strand i den norra delen av Amerikats kontinent och för att ha något att göra de dagarna vi tillägnar på stranden som vi är där, så köpte vi igår var sin bok till oss. Faktiskt lite av ett under då Herr Lingis läser maximalt en bok per år (kan ni tänka er!! The Horror!). Fast nu så klappar både jag och Herr Lingis på våra böcker och känner oss väldigt nöjda. Gissa vilken bok jag kommer slänga mig över:

http://photos-c.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/928652_274818569372506_782053375_n.jpg

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jaa vad roligt att höra! Meningen är ju att jag ska läsa Inferno sen också :D

   Radera
 2. Båda dessa har jag stående olästa. Gabaldons bok tänkte jag försöka läsa i höst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har påbörjat den nu och den är verkligen fantstiskt bra. Men galet tjock :)

   Radera
 3. Håller på med Gabaldons just nu (fast på svenska). Gillar den men den är så tjock att jag drar mig lite för att plocka upp den så det går lite segt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tjockleken på den är inte direkt att skoja med. Men känner ändå att det går ganska så fort att läsa när man väl plockat upp den som tur är. Tänkte dock pausa lite med andra emellan :)

   Radera