söndag 30 mars 2014

Snart är det min tur!

Igår natt när vi kom hem efter en väldigt trevlig middag ute på stan med vänner så satt hon där och väntade på oss. Jag vet inte riktigt vad hon ville men jag har mina föraningar för hon satt där väldigt länge och så nära att det gick nästan att ta på henne. Det måste vara ett meddelande från Hogwards. Snart kommer antagningsbrevet. Att jag kanske är för gammal bryr jag mig inte ett skit om. Jag åker ändå!

8 kommentarer:

 1. Oh spännande! Du bloggar väl från Hogwarts också när du får tid över?! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att försöka hinna :) Men misstänker dock att jag inte kommer få något antagningsbesked nu när de upptäcker att jag inte ens kan stava till Hogwarts då jag stavat det med "D" i inägget. Im not worthy!!

   Radera
 2. Svar
  1. Det är väldigt sant :) Men tror dock att man måste vara sju år för att få komma in där. Fast kanske kan man komma in som assistent till någon magilärare. Jag kan till och med erbjuda mig att vara ruggig vaktmästare med stor kattassistent bara jag får komma dit!

   Radera
 3. Klart du ska dit! Tack för trevlig blogg.
  http://www.nattstad.se/bokmalen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv :) Och ja absolut! Det är ett erbjudande som jag aldrig skulle missa.

   Radera
 4. Du kanske ska få börja jobba där! Det blir du och Snape och Hagrid som hänger om fredageftermiddagarna nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men TÄNK!! Jag tror att det skulle göra mig till världens lyckligaste :D

   Radera