lördag 29 mars 2014

Fredagsenkäten en lördagsförmiddag

Bokomaten-Viktoria har återigen skrivit ihop en liten fredagsenkät och jag hänger såklart på. Här kommer mina svar:

1. Hur mår du?
Alldeles utmärkt tack! Solen skiner och det är snart april vilket betyder höst och oktober i svenska mått och jag sitter här i shorts. 

2. Vad läser du just nu?
Just nu läser jag boken A Certain slant of Light av Laura Withcomb som är en riktig överraskning. Språket är nämligen väldigt speciellt och boken väldigt gotisk på något vis. Dock är jag bara i början av boken så hoppas på att den inte spårar ur längre fram.

3. Vad föredrar du, pocket eller inbundet?
Alltid inbunden men har mest pocket såklart då de är både billigare och lättare att bära. Men inbundna böcker har något speciellt. 

4. Vilken var den första bok du läste?
Som jag läste själv vet jag faktiskt inte. Kommer ihåg att jag smygläste Virginia Andrews som stod i hyllan och som kommit från någon bokklubb men mer än så kommer jag inte ihåg. Misstänker att Kalle Anka var den första serietidning som jag läste själv tillsammans med Fantomen. Däremot minns jag att jag läste Totte badar med min mamma. Jag älskade Totte-böckerna när jag var liten.

5. När brukar du läsa? Hemma, på jobbet, på morgonen, på förmiddagen, på kvällen, innan du lägger dig...?
Närsomhelst faktiskt. Så fort jag får tillfälle. Den senaste tiden har det gått lite långsamt men det skyller jag helt på internet och Netflix. Har fastnat i Breaking Bad och Medium nämligen. Inte för att det är så fel det heller.

Vill du hänga på fredagsenkäten så gör det vetja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar