fredag 28 mars 2014

Några få bokköp

Det är nog en lätt underdrift när jag påstår att jag har fått hem några böcker på senaste tiden. I och med att jag vann Bokstävlarnas födelsedagstävling blev det en hel del härliga köp men sedan har jag även fått några stycken så mitt bibliotek har minst sagt utökat den senaste tiden. The Horror! 
     Nu är jag lite lat här och orkar inte riktigt skriva upp alla titlar på böckerna som hittat hem till mig men hoppas att ni kan se bilderna ändå. Vissa böcker har jag haft ett tag men just nu vet jag inte i vilken ände jag ska börja.
     (Dark Places skrev förresten igår om en av böckerna. Hur nyfiken blir man inte på den?) 


7 kommentarer:

 1. Omg, vilken hög! Har du vunnit på lotto!?:) Lässuget ökar i alla fall otroligt av de bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja typ :) Det härliga är att jag fått eller vunnit de flesta men sen är jag fanatisk med att undersöka alla Daily Deals som Amazon kommer med. Då blir det hemskanskt billigt helt plötsligt :)

   Radera
 2. Oh, vilken härlig hög. Och Doktor Sömn började jag läsa igår...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag påbörjade den för ett tag sedan men kunde sen inte läsa på någon vecka så ska börja om den igen. Den började i alla fall riktigt lovande :D

   Radera
 3. Mycket fin hylla! Jag avundas och sneglar dystert på min växande läshög jag aldrig hinner ta tag i...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte direkt läst mycket heller på senaste tiden då jag totalfastnat i Breaking Bad men fylla på hyllan kan man ju ändå :D

   Radera
  2. Haha ja, helt sant! Och det gör jag också ;)

   Radera