onsdag 19 februari 2014

Vampire Academy - filmen!

Jag höll lite på att dö igår när jag läste på den här trevliga bloggen att Vampire Academy har filmatiserats. Lite av upphetsning och lite av total skräck för jag verkligen älskade hela serien Vampire Academy och Rose Hathaway är en litterär älsklingsgestalt hos mig. (Här kan du läsa mina recensioner). Så filmen kan både bära eller brista och inte heller trailern ger mig någon inblick i hur filmen är. För den verkar lite fjantig ärligt talat fast samtidigt så har ju böckerna mycket humor så jag vet inte. Ni får kolla in trailerna själva:På samma blogg och i samma inlägg ser jag även att Divergent blir film som jag också totalt missat! Undrar lite nu under vilken sten som jag har gömt mig under. Lite varning för trailern dock för jag tycker den spoilar. Så har du inte läst boken så rekomenderar jag inte att du ser trailern:

2 kommentarer:

  1. Ja, Vampire Academy hade jag ingen aning om, men DIVERGENT! Som sagt, måste vara en väldigt stor sten du bott under.;)

    SvaraRadera