tisdag 25 februari 2014

Antligen!

Antligen kan jag mobilblogga och kor har nu ett testinlagg. Att jag inte har svenska vokaler far ni sta ut med men nu kan jag i allafall skriva nar jag ocksa da med tanke pa att jag inte har haft internet sedan september.
     Sa har sitter jag nu pa bussen hem och laser om "Eld" och har tva timmars bussresa framfor mig. Och sa har ser en del av Buenos Aires ut. Och jora, ni ser ratt. Bussen kor mot rott. Som vanligt!

3 kommentarer:

  1. Har precis läst ut Cirkeln och tyckte den var lika bra som de två tidigare. Fick hem ett jättepaket från Bokus i dag (bokrea beställning) så nu är det största problemet vilken bok jag ska börja med:)

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Håller på med den nu och är helt såld. Vill bara fortsätta läsa och läsa och läsa :)

      Radera