söndag 2 mars 2014

Har sitter jag!

Det har inte blivit nagot lasandes i helgen. Inte heller har jag bloggat om bocker. Daremot har jag suttit har och luktat pa blommorna och skrivit. Jag ar sa kar i mitt hus och mitt pyttelilla  kontor och jag far sa mycket inspiration har. Just nu kan det liksom inte bli sa mycket battre. Speciellt da jag borjar fa ordning och reda pa mitt skrivande.  Sen om det nagonsin blir klart vet jag inte men arligt talat sa ar det ok det med.

6 kommentarer:

 1. ÅÅÅ vilken söt uggla du har! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack!!! Egentligen är det en nackkudde som min fina vän gav mig i present men han sitter så fint där :D

   Radera
 2. Är det öl eller te i det där gigantiska glaset också?:) Ser ju otroligt mysigt ut oavsett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det är öl! Kan då också tillägga att fotot är taget typ runt halvåtta tiden på kvällen :D

   Radera