måndag 7 oktober 2013

Jo jag vet, ett ilandsproblem men...

...bland det varsta som finns ar att ga upp i ottan, satta sig i tunnelbanan och veta att man ska sitta och trangas i en halvtimma och upptacka att man glomt boken hemma. Da blir jag helt plotsligt som alla andra som inte kan lata bli mobilen i tunnelbanan. Inte for att jag spelar spel pa den eller facebookar. Nej jag letar forbrilt efter nagot som jag kan lasa tills jag kommer pa att jag inte har en ny bra mobil som man kan lasa bocker i utan en fran stenaldern. Och da vill jag bara borja grata. Kan en mandag borja varre?

11 kommentarer:

 1. Mycket värre än så kan inte en måndag börja.
  Jag kommer att tänka på mina ögonläkarbesök. Jag tar alltid med en bok att läsa medan jag väntar, men så fort jag får dropparna i ögonen blir synen så suddig att jag inte kan läsa längre. Tänk dig då att sitta på en plaststol i en lång korridor och vänta i 1-2,5 h, tillsammans med 70 andra som pratar, skränar, svettas och klagar varje gång man inte hör vad rösten i den skrapiga högtalaren i taket ropar upp för namn....
  Det är ren tortyr. Ren tortyr. Bara sitta där. Och vänta. På obestämd tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch nej jag förstår precis hur du känner dig! Men du kanske kan ta med dig en ljudbok och stoppa i öronen. Jag brukar ha det med mig alltid utifall att men satt där i måndags utan bok i öronen också. Hua!

   Radera
 2. Fast som det diskuterades i min blogg häromveckan är ju ens egna problem inte mindre viktiga för att det finns större problem i världen :) Förstår precis! Bland det mest underbara med att befinna sig nära universitetsområdet både när man pluggar, jobbar och är hemma är att man har hela universitetsbiblioteket att tillgå om man glömt en bok hemma.. Det är hemskt att sitta och vänta och inte ha något att läsa! Jag brukar alltid ha med mig en bok när jag sitter och väntar hos naprapaten (dras med ryggproblem) och han brukar alltid tycka det är så roligt att det är någon i väntrummet som läser bok istället för att knappra mobil..

  Hoppas måndagen blir bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men det är ju så sant. Ett problem är ju ett problem oavsett vad det än är för ett problem. Och bok på tunnelbanan är ju ett jättestort problem ju :) Tänk att du har ett stort universitetsbibliotek att välja mellan. Underbart! Och visst är det trevlig med människor som läser på publika ställen. Det gör mig väldigt glad varje gång :)

   Radera
  2. Mig med! Man kan ju hoppas att det alltid inspirerar någon till läsning :)

   Radera
 3. Svar
  1. Usch ja! Hoppas det aldrig händer igen, hehe!

   Radera
 4. Förstår precis hur du känner det, känner mig helt vilsen utan böcker tillhands! Jag har visserligen en bra mobil med massor med e-böcker som jag brukar läsa i på t-banan ... men ibland upptäcker jag försent att batteriet inte är tillräckligt laddat för att klara hela resan. Oh the horror!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja HU the horror! Det är lika hemskt varje gång. Jag brukar även ha med mig min ipod touch fulld till bredden med eböcker men även den hade jag glömt hemma. Hemsk måndag. Hemsk!

   Radera
 5. Haha! I-landsproblem eller ej, jag förstår din frustration!

  SvaraRadera