onsdag 25 september 2013

Går och gömmer mig...

Nu när många av er är på väg till bokmässan (som jag totalt försöker ignorera för är så galet avis) och ni andra njuter av höstens ingång så kokar jag över lite här borta på andra sidan atlanten. Så pass att jag vill gå och gömma mig för ett litet tag. Här ska nämligen flyttas och all min tid i övrig har försvunnit. Har en massa som jag vill skriva om på bloggen och flera recensioner som jag ligger efter med men jag hinner bara inte riktigt med för tillfället. Så om det blir lite stiltje här på bloggen den närmsta månaden så vet ni varför. Sen kommer jag även vara utan TV och internet den närmsta tiden. Däremot kommer jag säkert hinna läsa med tanke på att jag inte kommer ha någon TV så inget ont som inte för något gott med sig. Men I wish you happy bokmässa och hoppas att ni njuter allt vad ni bara orkar och fullkomligt badar i böcker och bokbloggsmingel. Sporadiskt kommer jag nog dyka upp här lite då och då med recensioner men mestadels kommer jag nog se ut såhär:
cat!

10 kommentarer:

 1. Åh, din stackare! Men när väl flytten är avklarad så blir allt mycket bättre, eller hur? Och snart får vi massa regn och rusk här, det är inte så skönt. Och jag ska inte heller på bokmässan... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh en till som inte har bokmässat, skönt att inte vara ensam :) Ja när flytten är över så blir allt bättre men det tar nog en månad då vi håller på att måla hela huset och grejar men det är spännande också såklart! Får ju även ett helt litet rum till mina böcker :D
   Men tänk, höstrusk låter så mysigt. Under filt och med en bok. Underbart!

   Radera
 2. Ser framemot när du har landat och dina skriverier kommer igång igen, men livet är expert på att lägga krokben för andra delar av livet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så! Ibland får man bara ta det lugnt och flyta med. Skrivandet kan man ju alltid komma tillbaka till :)

   Radera
 3. Svar
  1. Åh jag med men nu ska det bli lite skönt att vara utan. Sitter hela dagarna framför en dator i vanliga fall. Idag är första dagen utan internet hemma. Lite läskigt är det allt...

   Radera
 4. Tiden gäckar oss oftast. Under en längre tid(!) har jag haft väldigt svårt att greppa den.
  Under en period denna sommar var jag utan mobil, internet och tv... Allting är relativt, så här i efterhand är det förstås bara en parantes. Härlig bild! Välkommen tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt sant att allting är relativt. Det jag saknar mest helt klart är internet när jag är utan men sen finns det ju böcker och dem har jag alltid med mig :) Och ibland är tiden väldigt svår att greppa. Önskar nästan att man hade minst två timmar till på dygnet.

   Radera
 5. Men ingen har ju kommenterat det viktigaste, vad SÖT du är i din papperspåse.;) och jag som har mindre surfttid nurå men generellt så där.. Har jag missat, är det HUSET-huset ni flyttar in i????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha nä men åh <3
   Jajamänsan visst är det huset med stort H. Är så galet jätteglad för att det äntligen är dags men vi håller på att bli tokiga här för vi måste hela tiden ringa och jaga människor för att få allt klart. De är hemska på att komma när de ska här i Argentina. Speciellt inom byggbranschen. Men spännande är det. Ska bombadera er med natur o djurfoton sen :P

   Radera