måndag 30 september 2013

"En gullprinsessa månskensblek låg fastspänd i sin säng och skrek: Jag äter inte spökslottsstek! Jag hatar vuxen verkliglek!"

Det Hungriga Slottet är en illustrerad liten saga som alldeles nyss publicerades av X Publishing. Den här lilla illustrerade sagan innehåller bara sextio-någonting sidor men förtrollade mig totalt för jag tyckte så mycket om den. Illustrationerna är vackra och färgglada och verserna är både underhållade och väldigt luftiga men med ganska så allvarligt innehåll. 
     Om jag ska vara riktigt ärlig så är inte det här egentligen den typ av bok som jag tar och plockar upp i en bokhandel men den här boken har helt klart fått mig att tänka om så jag är väldigt glad att jag fick både tillfälle att lotta ut den här av X Publishing plus att jag fick läsa den själv.  Helt klart någonting som man vill ha stående i hyllan och bläddra i lite då och då.
 

Rec.ex X Publishing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar