måndag 23 september 2013

Den Kungliga baksmällan!

Jag tror att det allra värsta är, när man går igenom Fiktiviteters fantastiska King-helg, att man blir så förbaskat sugen på att plocka upp en King bok. Nu har jag fortfarande en massa fantastiska rec.ex framför mig men imorgon släpps Doctor Sleep, fortsättningen på The Shining och vem kan motstå det? Inte jag i alla fall. Sen så är det ju bokmässa snart och då måste jag ju ha någonting att trösta mig med när ni springer omkring helt glada i hågen och minglar och jag har ångest för att jag inte kan vara med. Men rent generellt så misstänker jag att det kommer bli en höst i Kings tecken. Jag har en del oläst hemma och en del som jag känner att jag vill köpa in och bara måste ha. Sicken författare han är den där Stephen King. Väldigt roligt dock att se att inte bara jag älskar hans böcker sådär hejldläst, lite på gränsen till galet. Vi är ganska så många som känner så tack och lov. 
En annan crazy fan lady. Riktigt så fangalen har inte jag blivit i alla fall som tur är...

2 kommentarer:

  1. Jag kan också ha köpt några nya kingböcker som en direkt följd av den där helgen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det gick liksom inte att låta bli ju :)

      Radera