tisdag 7 maj 2013

Today is the day!

Om någon har råkat missa det så är idag den stora dagen som Dead Ever After av Charlaine Harris publiceras. Alltså det är sista besöket hos Sookie i Bon Temps vilket känns både riktigt skönt och lite ångestfyllt. Själv har jag inte riktigt bestämt mig för om jag ska läsa om alla böckerna innan jag läser den här sista men jag misstänker att jag nog inte kommer kunna hålla mig så länge för jag är alldeles för nyfiken för att få reda på hur allt slutar. Även om de sista böckerna i serien var lite sega och det kändes som om Charlaine Harris bara försökte hålla serien vid liv så är hela serien mig väldigt kär. En omläsning, även om den kanske inte kommer ske just nu, är helt klart inbokad i den närmsta framtiden.


8 kommentarer:

 1. De här är en serie jag inte läst. Har tänkt göra det många gånger men alltid nån annan bok som kommit i vägen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar den verkligen! Den har absolut sina fel och brister och är ganska så fånig ibland men när jag väl började läsa den så kunde jag inte sluta :)

   Radera
 2. Svar
  1. ÅH! Du har redan klickat hem...jag sitter med fingret på klickknappen fortfarande men det dröjer nog inte länge förrän jag har den i Kindlen ;P

   Radera
 3. Jag gav upp den här serien någonstans på vägen (men läste rätt många innan dess). Måste nog i alla fall tjuvkika på den här så att jag får veta hur allt slutar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj ja slutet måste du nästan kika på. Jag tröttnade egentligen för några böcker sedan men i och med att det känns lite som att komma hem när jag läser en Sookie så jag jag hängt i hela vägen till slutet:)

   Radera
 4. Jag som inte en har hunnit läsa näst sista Sookie-boken än! Jag tröttnade jag med för några böcker sen. De senaste böckerna har känts ganska trötta faktiskt. Men jag tänker definitivt läsa klart bokserien ändå, jag vill ju veta hur det går för alla inblandade. Och med tanke på att Charlaine Harris fått en massa klagomål från arga fans så kan jag tänka mig att det inte bara är Happily Ever After på tapeten ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gick trögt där på slutet av serien även om att läsa böckerna för mig nu förtiden är lite som att hälsa på någon gammal vän. Jag trivs ganska bra när Sookie går omkring och städar eller målar tånaglarna men nu är det skönt att det är över:)
   Är galet nyfiken på vad som händer då alla verkar så arga. Gillar lite att boken har blivit så dissat. Blir så mycket mer spännande så :D

   Radera