måndag 6 maj 2013

Nytt i lådan!


Den här dök upp som en lite gubbe i lådan förra veckan och gjorde mig så glad då jag verkligen har suktat lite efter den. Ibland kan ett recensionsexemplar lysa upp flera dagar och det var precis det som hände den här gången. Tack Gilla Böcker för rec.exet och för att ni fick en regnig dag att stråla med solsken!

10 kommentarer:

 1. Åh, låter precis som en bok som jag vill läsa! Tack för boktipset ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har börjat på den och gillar den starkt än så länge :)

   Radera
 2. Oh, denna vill jag också läsa! Hoppas den är så bra som den verkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så långt som jag har kommit så håller den hög klass än:D

   Radera
 3. Bara titeln gör att den verkar bra! :)

  SvaraRadera
 4. Jag läste ut den i helgen och tyckte att den var riktigt bra. Efter en lite seg start så kom den igång ordentligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att höra. Jag fastnade direkt så jag misstänker att jag kommer gilla hela :D :D

   Radera