söndag 5 maj 2013

Slappsöndag!

Det har varit mycket i helgen. I går var det svensk trettioårsfesta att fira med snappsvior och tårta och senare middag med fina vänner så jag har inte hunnit med så mycket mer den här helgen. Så idag är det slappning på hög nivå här hemma med hetsläsningesboken Underbara Helvete i sällskap som är väldigt sådär Hollywood ungdomsfjantig fast på ett sådant där härligt och beroendeframkallande vis. Jag är totalt fast i Duvans och Travis relation så jag måste säga att jag befinner mig i bästa söndassällskapet idag. 
     Egentligen har jag en massa måsten hängandes över mig men jag tror att jag ignorera det idag så solen skiner över Buenos Aires och det är sådär härligt höstkyligt. Här ska bara hetsläsas!

7 kommentarer:

 1. Har en precis likadan söndag här med. Jag har bara läst hela dagen. Men så skönt med sådana dagar ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det! Ibland behöver man bara koppla ifrån totalt :D

   Radera
 2. Men den är ju alldeles fantastiskt beroendeframkallande... Älsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa visst är den! Och det roliga är att jag tycker att den är så fjantig men samtidigt så underbar. Älskar sånna böcker för man blir på sådant bra humör :D

   Radera
 3. Svar
  1. Ja det är det verkligen! Har bara lite kvar att läsa och tänker på den hela tiden :D

   Radera