torsdag 2 maj 2013

Aprils superkorta läsrapport

Vilken läsmånad det har varit. Inte så många böcker (7st) men däremot fantastiska sådana. Jag både påbörjade och avslutade läsmånaden med två böcker som hamnade på min favoritlista. Inte helt illa. Nu hoppas jag bara att maj månad blir lika fantastisk men med tanke på vad som står på kö så tror jag inte att jag kommer bli besviken.

Jag, En av David Levithan
Myrstacken av Jenny Valentine
Ritual av Mo Hayder
Onda Flickor av Alex harwood
Saga Swärd : omskakare och världsresenär av Taliah Pollack
Weirdo av Cathi Unsworth 
Don´t breath a word av Jennifer McMahon

8 kommentarer:

 1. Sju stycken tycker inte jag är så dåligt! :) Jag håller förresten på med Onda flickor nu, har dock inte kommit så långt att jag kan avlägga en "delrapport" ens ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. För ett år sedan klarade jag av mycket mer men nu har jag blivit ganska långsam i läsningen. Fast det gör såklart ingenting. Huvudsaken är ju att man läser :D

   Hoppas du gillar Onda Flickor lika mycket som jag :)

   Radera
 2. Min läslista för april blev ännu kortare, så maj kan bara bli bättre:)
  Wierdo har jag också för läsning. Den skall jag läsa nu i maj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH då har du något att se fram emot :) Så fantastiskt bra bok!!

   Radera
 3. Åh, jeg syns 7 er mange, jeg!! Flott oppsummering :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Som Swedish Zombie en gång sa så är det ganska så roligt att bokbloggare tycker att under 5 böcker per månad är lite att läsa. De finns ju de som inte läser någonting alls :)

   Radera
 4. Tre av dem ska jag läsa så småningom, arbetar mig så sakteliga igenom de nya böckerna. Får inte bli för många av dem, det är många hyllvärmare i kö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja alla hyllvärmare ligger och värmer på rejält nu. Och med tanke på Modernistas höst så ser det ut som om de får ligga där och värma ett tag till. Fast jag klagar inte :D

   Radera