tisdag 21 maj 2013

Ohämmad lycka och massor av oförskämt skryt!

Jag är hemskt ledsen men jag kan inte låta bli att basonera ut det:

Jag blev så glad nyss att jag till och med blev lite illamående men det kan bero på att jag är väldigt hungrig för tillfället och inte för att jag blev så glad. Fast jag blev i och för sig tokglad så illamåendet var kanske lite befogat ändå då Helena via twitter talade om för mig att jag blivit blurbad på Kate Mortons nya fina svenska utgåva. Tänk, min första blurb! Och i allra finaste sällskap. Är så glad så jag nästan spricker.

Slut på skryt!

Undrar ni vad i hela friden människan pratar om så finns det mer information att hitta här.

10 kommentarer:

 1. Jättegrattis! Kate Morton också, verkligen trevlig bok att bli blurbad på! :D

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, stort grattis!! :)

  SvaraRadera
 3. Det är ju fantastiskt kul! Grattis! Skryt på.

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! :D och skryt på du, det är verkligen något man har rätt att skryta över :D

  SvaraRadera
 5. Åh jättetack för alla grattisar och för att ni tycker att det var ok med lite glädjeskryt. Nu måste jag bara skicka mamma på att köpa boken också så jag själv äger min första och kanske enda blurb någonsin. Något bevis måste man ju ha :)

  SvaraRadera
 6. Underbart! Och stort grattis!

  SvaraRadera