måndag 15 april 2013

It´s raining books, Halleluya!

Det dimper ner så spännande böcker hela tiden för tillfället och senast igår så fick jag två recensionsexemplar av Kalla Kulor som jag är väldigt nyfiken på. Den ena är Weirdo av Cathi Unsworth som är en deckare/thriller blandad med svart magi och den andra är Underbara Helvete av Jamie McGuire som är en kärlekshistoria i Young Adult format och som tydligen är en gigantiska storsäljare med sålda filmrättigheter. Så jag är tokpepp här hemma. Nu ligger dock recensionsdatumen ganska så långt fram så ni kommer inte få ett pip ur mig innan de datumen än kanske några förtjusta utropanden (misstänker jag i alla fall att det kommer bli).
      Sen har Månpocket varit så snälla att skicka Resten får du ta reda på själv av Lauren Oliver och även den är jag väldigt sugen på att läsa så det är fullt upp nu. Det är nästan så att jag är glad över att vara sängliggande som jag är för tillfället. Ibland är det nästan trevligt att vara lite sjuk. I alla fall när läsorken finns.
13 kommentarer:

 1. Haha, tänkte precis samma sak idag! Ligger däckad i sängen i någon slags vårförkylning och har hittills klämt en och en halv bok idag ;) Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du ligger också hemma i sängen och är sjuk! Krya på dig du med men visst är det härligt när kroppen är sjuk men läsorken finns kvar. I alla fall i några dagar hehe :D

   Radera
  2. Visst är det, tills man tröttnar på att ligga still i a f ;)

   Radera
 2. Weirdo dök upp här för några dagar sedan också. Och i dag hämtade jag minsann en bok till och det är den du håller på och läser nu, Onda flickor :)

  Inte så kul att vara sjuk, men om man bara är liiite sjuk, så man i alla fall orkar läsa, då är det ganska OK.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh läste precis ut Onda Flickor. Den är så sjukt bra!!! Hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag :D
   Och visst är det lite ok att vara lite sjuk ibland. :P

   Radera
 3. Weirdo låter något som jag skulle vilja läsa! Hoppas den är bra och jag ser fram emot recensionen sedan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst låter den bra! Kombinationen låter faktiskt riktigt ljuvlig. Lovar att komma med en rapport sen :)

   Radera
 4. Åh, Weirdo är jättebra! Lite av en brittisk Dark Places tematiskt sett, i suggestiv och oerhört välskildrad kuststadsmiljö. Älskade gothreferenserna! (Rec finns på English Bookshop-bloggen, läste i höstas.) Så kul att den ska ges ut på svenska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men ÅH!! Det låter ju helt fantastiskt!!! Ska genast ge mig in English Bookshop-bloggen att läsa om den nu. Nu blev jag ännu mer pepp :D :D

   Radera
 5. Jag har fortfarande svårt att förstå hur snälla (jag förstår ju att de har en baktanke men ändå!!) förslagen är som skickar böcker helt gratis till mig! Ska bli spännande att se vad du tycker om de där böckerna sen. Har inte hört talas om en enda tror jag! Grattis på födelsedagen i efterskott också och grattis till en fin make och en fin Kindle!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur! Jag blir också alltid lite förvånad över hur snälla och fina de är. Är helt otroligt tacksam. Ibland hamnar jag lite efter med att läsa rec.exen men läser dem alltid pga av hur bra och fina förlagen är mot oss.

   Och tack för alla grattisarna :D

   Radera
 6. Weirdo har dykt upp även hos mig. Den skall bli spännande att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skitbra rent ut sagt. Jag vill nu läsa allt av henne. Så otroligt spännande och bra så jag hoppas verkligen att du gillar den lika mycket som jag:D

   Radera