söndag 14 april 2013

Hur man fick den här boknörden att börja gråta!

Ja, det var inte direkt svårt kan jag berätta. Det räckte med att denna boknörds ickeböknördige make gått och köpt en Kindle Fire till en i födelsedagspresent. Då sprutar tårarna åt alla håll kan jag lova. Just nu klappar jag precis lika mycket på min fina Kindle som på min fine make. De är precis lika fina båda två!  

8 kommentarer:

 1. Ska man då dra slutsatsen att du fyller år i dag? I så fall: Ett stort grattis!

  Men jag hoppas verkligen att du tycker bättre om din man än om din Kindle ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja det är klart men de är precis lika klappvänliga för tillfället :D Jag tokklappar hela tiden på dem :D Och TACK!!!

   Radera
 2. Gud så fint! Grattis i efterskott - och grattis till en make som förstår essensen av dig och dina behov. Såna ska man hålla hårt i.

  Ser fram emot rapporter om Kindlen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket till båda grattisarna :D Jag blev så otroligt förvånad då han som sagt inte alls är en boknörd men känner mig det gör han verkligen. Och kommer absolut rapportera. Har knappt släppt den ifrån mig sedan i lördags :P

   Radera
 3. Jag förstår dig precis :) Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag som har dregglat så efter din fina Kindle. Älskar den verkligen!

   Radera