fredag 12 april 2013

Happy Gothic Birthday to meee!

Jag fyller år imorgon och har inte direkt tänk att fira det på något speciellt sätt. Det blir lite grillning och tårta vilket räcker gott och väl men så slog det mig idag att man kan ju inte fylla år utan att köpa sig själv en liten  bokig present. Så just nu har jag spanat in mig på en författare som Calliope fick mig att börja dreggla om efter det här inlägget. Alltså det går ju inte att läsa den där titeln utan att få habegär för mig. Däremot har jag siktat in mig på en av författarens tidigare böcker, nämligen debutnovellen The tale of Halcyon Crane som innehåller familjemysterier, spöken, gamla hus och allt det där så får mitt nackhår att resa på sig. Jag läste någonstans att det finns lite Haunting of Hill House känsla över denna och går man in på Wendy Webbs galet snygga hemsida så blir man ju inte lite hoppfull. Det är nästan så jag får lite andnöd när jag tänker på den här boken så bättre egenköpt present kan jag bara inte få.  


13 kommentarer:

 1. Grattis så mycket! Jag stötte också på Wendy Webb nyligen och har också köpt samma bok som du (+ en till...). Jag har inte hunnit läsa dem ännu, men visst verkar det lovande! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag tror att jag läste det! Jag misstänker att de är böcker som kommer passa oss alldeles fantastiskt fint :D (Har inga höga förhoppningar på Wendy Webb alls!!!!! :P)

   Radera
 2. Grattis i förskott! :) Klart man ska ha en bokig present till sig själv när det är födelsedag ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :D Och visst kan man. Man måste ju få skämma bort sig själv ibland :)

   Radera
 3. Grattis i förskott! Bokliga presenter, om än egenköpta, måste ju vara den bästa sortens presenter! :)

  SvaraRadera
 4. Hipp hurra, håper du får en super dag :)

  SvaraRadera
 5. Grattis!! Boken låter som en alldeles ypperlig present, hoppas den är bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :D Är hemskt pepp på den!

   Radera