tisdag 16 april 2013

10 reasons to adopt a black cat!

Och bättre anledningar än de  här är svårt att hitta tycker jag...


14 kommentarer:

 1. Nästa katt som kommer in i mitt liv vill jag gärna ska vara svart. Tycker de är hur vackra som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de!! Men går de ihop med dina fina voffsar hemma?

   Radera
  2. Jag har en kisse också här hemma nu så det funkar :) Min äldsta vovve som vuxit upp med katten är kär i honom. Min terrier som är ganska ny här ännu håller fortfarande på att vänja sig men det går framåt :)

   Radera
  3. Åh! Katt och hundkärlek är nog bland den finaste kärleken :D Ja då är det ju såklart att det går bra.

   Radera
 2. Vi hade en svart katt innan ♥ Och våran katt vi har nu är svart vit så han passar in lite på #3 då det kan se ut som om han har en frack på sig xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja de är så fina. Ni kan ha party hela tiden och han är alltid rätt klädd :D

   Radera
 3. Om jag hade haft samvete att stänga in en katt i en lägenhet, igen, så skulle jag inte ha brytt mig om vilken färg den hade. Bara den var grå :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar svarta katter, jag tycker dom är jättefina. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag med! De är så otroligt fina svart är ju min favoritfärg.

   Radera
 5. Men vad fint! :-) Jag har haft katter av alla möjliga färger och älskat dem vettlöst mycket men just nu har jag två kolsvarta. De är självklart världens bästa tjejer.

  I somliga länder betyder det till skillnad från här TUR om man ser en svart katt korsa vägen. Och eftersom man får välja vidskepligheter efter smak och tycke så har jag tagit det till mitt hjärta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja dina är ju helt galet fina och fluffiga ju! Och det är smart det där att välja vidskeplighet efter vad som känns rätt. Jag gillar båda svarta katter och talet 13 :D

   Radera
 6. Underbart! Ska dela med mig av denna snarast. Har själv en svart liten kisse hemma (hade två tidigare) och tycker det är heeelt obegripligt att det är de katter som är svårast att omplacera. De är ju bara BÄST!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det! Tycker att det är jättekonstigt människor inte slänger sig över dem för att ta hem dem och gosa och klappa och mysa. De är ju så fina!!

   Radera