måndag 4 mars 2013

Underbart bokbloggsmöte!

För ett tag sedan damp det ner ett mejl i inboxen av en tjej som precis kommit hit till Buenos Aires för att plugga spanska och litteratur i några veckor. Ett helt fantastiskt trevligt och roligt mejl som jag svarade på med en gång. Sagt och gjort så sågs vi fler än en gång och jag skulle vilja passa på att tacka Lovisa för jättetrevliga möten, för boken och för att du skrev till mig. Vi hann prata böcker och om allt annat, smutta på lite vin och titta i second hand bokstånd, fika på allehanda fik och steka på klostergården. Så otroligt roligt att ses! Bokbloggsmöten för mig händer inte ofta men det är otroligt roligt när det sker! 

Bild och namn har jag lagt upp med Lovisas tillstånd såklart. (Valde den bilden här, Lovisa. Tyckte den var så himla fin!)


Sen fick jag en av Lovisas favoritböcker som jag inte läst men är hemskt peppad på nu. Jättetack för att du gav bort din favoritbok till mig!

10 kommentarer:

 1. Men åh, vad roligt! Du som aldrig(?) kan vara med på några träffar i Sverige måste ju ha tyckt att det var ännu roligare! En dag står jag med pocketen o knackar på dörren dock, bara så du är beredd!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fantastiskt roligt :D Och jaaaaa! Ni är helt otroligt välkomna. Det är bara att komma hit och knacka på :D

   Radera
 2. Jag säger som Bokomaten. Om jag någon gång har vägarna förbi Buenos Aires så lovar jag att skriva till dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jaaa du är helt otroligt välkommen! :D Komsi komsi!

   Radera
 3. Men å så roligt! Hoppas du ska gilla Oksanen som ju är en stor favorit hos mig!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätte!! Ska du inte ta och komma hit du med då? :P Vad roligt att hon är en storfavorit hos dig. Ska bli väldigt roligt att läsa den nu.

   Radera
 4. Det skulle jag mer än gärna göra!! En semester att boka in kanske?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh låter utmärkt!! Jag väntar med spänning :D

   Radera
 5. Åh nu såg jag detta! Och blev hjärteglad! Idag har varit lång kontorsmåndag i Stockholm och Buenos Aires känns overkligt och drömlikt, så fint att se bildbevis att det faktiskt hände! Massa kramar och hoppas vi ses igen - i Argentina eller i Sverige - eller både och!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Åh ja ibland behöver man foton för att förstå att man faktiskt har varit där. Men du är så välkommen tillbaka! Och klart vi ses. Antingen här eller där :D Jättekramar!!!!

   Radera