måndag 4 mars 2013

Ingen läspackningsångest här inte

Jag har semester nu i två veckor framöver. Och jag har ingen läspackningsångest alls.  Det är nog en av de saker som är bäst med att stanna hemma på semestern. Plus det där med att man fullkomligt slappna av för att vi totalt förberedde oss här hemma inför semester. Hemmet är nämligen städat, tvätten tvättad och de enda husliga saker vi behöver ha för oss är laga mat och diska. Sen är det läsning, skrivande, tränande och slappande som prioriteras i det här hemmet. En av mina största drömmar kanske införlivas på onsdag men vågar inte peppa för mycket eller säga det högt utifall det inte sker. (Om det sker så kan ni räkna med att jag kommer vråla ut det här.) Jag har även lite inlägg planerade och tänkte ta mig lite tid till att läsa bokbloggar. Här prioriteras bara de viktiga sakerna i livet. Redan efter två dagars semester känner jag mig redan fullkomligt avslappad . Jag misstänker att jag efter två veckor kommer se ut typ såhär:  

                                                                                          Source: tumblr.com via Eva Gunvor on Pinterest

4 kommentarer:

 1. Det där låter precis hur trevligt som helst! :) Önskar att jag kunde få en sådan semester nu snart också... men det får vänta ett tag till. Ha det så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det är helt fantastiskt skönt! Jag slappar ordentligt här. I alla fall mentalt :) Hoppas du står ut ett tag till. Snart är det ju sommar hos er! Och tack ;D

   Radera
 2. Åh, finaste bilden också ju! Hoppas du får en supersemester. Egentligen semestrar man för lite hemma. Vill ju oftast "utnyttja tiden" och hinna med en massa när man inte har så mycket semester. Att ara slappa hemma är oftast det man behöver mest dock. Sortera prylar, lösa korsor, vila och läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack fina du! Ja att vara hemma på semestern är en riktig lyx då man verkligen kan slappna av. Ibland glömmer man av hur härlig det är :) Jag njuter som en tok :)

   Radera