söndag 3 mars 2013

Februaris lästa böcker!

Det blev en del läst ändå i februari och högst lässpurt hade jag helt klar i början av månaden. Sen att det inte fanns en enda bok av dessa som jag inte gillade var ju ett stort plus. Jag känner att jag verkligen börjat lära mig att välja enbart bra läsning nu för tiden. Det är väl bara att erkänna att jag är numera en riktig trygghetsläsare. Underbart!
     Månadens bästa bok var dock helt klart The Talisman.  

En sekund i taget av Sofia Nordin
The Talisman av Stephen King och Peter Straub
Onda krafter i Sollentuna av Coco Moodysson
Skuggan i väggen av Kerstin Lundberg Hahn
Only väg is upp av Emmy Abrahamson 
Skuggan vid stenbänken av Maria Gripe
The haunting of James Hastings av Christopher Ransom

2 kommentarer:

  1. Skuggan över stenbänken är en bok jag verkligen minns från när jag var yngre.. Älskade den serien! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är verkligen fantastisk! Jag har ju aldrig läst serien och ser verkligen fram emot att läsa de andra nu :)

      Radera