fredag 22 mars 2013

Baktokig zombie

När jag skrev det där sjukt peppigipeppiga inlägget i onsdags så glömde jag tillägga att jag för övrigt om vi för en stund glömmer av hur skoj jag tycker att det är att skriva, befinner mig i något slags zombiestadie i den här veckan. Jag är så galet trött att jag inte orkar göra något annat än skriva på min berättelse. Allt annat har helt enkelt kommit i skymundan förutom då att jag hamnat i något slags bakdille då jag bakar kakor till höger och vänster. Så om det blir lite tyst här de kommande dagarna så hoppas jag att ni kommer ha lite tålamod med mig. Jag befinner mig antagligen då i soffan med en bok under duntäcket eller i köket bakandes eller skrivandes på min berättelse. Vill ni ha kakor får ni däremot väldigt gärna komma hit och knacka på.

(Fast då på egen risk då jag mest liknar den här mannen när jag bakar...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar