tisdag 5 februari 2013

HIPP HIPP HURRA!

Tick-tack!

Tiden går fort när man har roligt! Så fort att jag glömde av bloggens två-årsdag i söndags och jag hade tänk att jag skulle göra något roligt dagen till ära men nu ligger jag lite efter. Istället har jag legat och flytit omkring i en pool och påtat i trädgård och totalt glömt av det. Så vi får se om det händer något i relation med födelsedagen här framöver. Jag hoppas det i alla fall. För jag har haft så roligt de här två åren, fått så många underbara boktips, nya bloggvänner och varit i konakt med fantastiska människor, träffat härliga människor på grund av min blogg, läst som en galning och bara haft underbart skoj. Så det är inte direkt någon risk att jag kommer sluta att bokblogga. Nej, här ska bokblogga som en galning minst ett tredje år till.

Förresten! Vill man inte ha en trädgård som i Alice in Wonderland? Just nu tror jag att denna bild ska bli min utgånspunkt för min trädgård...med massor av kolibris och ugglor också såklart.

14 kommentarer:

 1. Grattis på tvåårsdagen, ser fram emot kommande år! Och jo, jag vill också ha Alices trädgård, någon gång :)

  SvaraRadera
 2. Grattis på tvåårsdagen!En stycke sån trädgård skulle ju inte vara så illa..gärna med den där poolen du talade om också.. ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Alltid lika kul att titta in till dig :)

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Ser fram emot att fortsätta titta in här. Alices trädgård skulle jag för övrigt inte tacka nej till... :)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Det är alltid lika roligt att läsa din blogg! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott från en annan ganska nybliven tvååring! Keep up the good work!

  SvaraRadera
 7. Ett gemensamt jättetack till allihopa!! Jag lovar er att jag nog hade ledsnat att blogga för länge sedan om det inte var för alla er och era fantastiska bloggar. Tack för att ni finns!

  SvaraRadera
 8. Åh, stort grattis i efterskott! :D

  SvaraRadera