onsdag 6 februari 2013

Reading is a Hoot! (Eller inlägget då jag mest går: Hoot!)

Jag har en vän här (eller rättare sagt min bästa vän här) som fyllde trettio vid nyår. Jag, som alltid är senast i världen med saker, håller fortfarande på att försöka fixa ihop den finaste presenten till henne. Jo jag vet att jag är sent ute men hon var på semester på sin födelsedag och jag vill faktiskt få ihop den bästa presenten någonsin till henne fylld med godsaker för sådana som vi. Med sådana som vi menar jag spökgalna, kattgalna, uggleälskare. Om ni undrar varför jag outar hennes present här på bloggen är för att hon inte pratar svenska och inte läser min blogg så jag tog risken. 
     AnyHoot! I min jakt på saker som sådana som vi älskar på nätet så hittar jag helt fantastiska gratisgrejer som jag misstänker nästan alla bokgalna människor borde älska. Bland annat hittade jag dessa nerladdningsbara bokmärkerna som skapade ett smått ha-begär hos mig:

Är inte detta något av de finaste ni sett, så säg Hoot!! (Hemskt ledsen för jättedåliga uggleordvitsar förresten men kan inte låta bli.) Dessa underbara bokmärken kan man ladda ner gratis här.
     Sedan hittar jag även den mest fantastiska ugglebloggen som enbart ägnar sig är ugglepyssel och där satt jag fast sedan i flera timmar. När jag där hittade en ugglealmenacka för 2013 som är nedladdningsbar jag då kanske ni kan förstå att jag blev totalt kär i denna blogg. Så in med er på denna underbara uggleblogg och uggla nu (höhö!). Det finns en hel del att hitta där. Själv ska jag hem och plastifikera som en tok.  

("Plastifikera" - "plasta in" fast det förstod ni säkert redan...)

2 kommentarer: