tisdag 1 januari 2013

Nytt år! Ny blogglust och ny läsning!

Då så! Då är jag tillbaka. Äntligen måste jag få säga för att det var svårt att hålla mig från bloggen de sista dagarna. Jag har verkligen längtat hit plus att jag har så mycket jag vill skriva om så man kan väl lugnt säga att min blogglust är tillbaka. Min jul spenderade jag med John Harwoods The Ghost Writer och som jag förfärades när jag läste den. Få böcker har lämnat mig så frustrerad och förförad och jag var tvungen att väga upp läsningen därefter med Waking the Moon av Elizabeth Hand. Dock så kom Ruth Galloway emellan för jag kom på hur trevligt det vore att fira nyår med henne även om Waking the Moon är helt fantastisk. Annars har det inte blivit så mycket mer läsning. Jag har nämligen påtat i min framtida trädgård som en tok, tyckt synd om mig för att jag inte är hemma i Sverige över jul (det gör jag varje år alldeles sådär förskräckligt mycket), försökt bota min sorg med extra mycket bubbel i år som mer gett mig baksmälla än mindre hemlängtan och ätit förfärligt mycket choklad. Fast det gör jag nästan alltid så kan väl inte direkt säga att det är något nytt för julen 2012. 
     De närmsta dagarna tänkte jag försöka sammanfatta 2012 plus utnämna årets tio bästa böcker. Sen har jag en massa att recensera fortfarande då jag ligger som vanligt toklångt efter i recenserandet. Sen ska jag framför allt läsa bokbloggar. Jag har saknat er kära bokbloggare så pass att jag ibland har tjuvläst lite fast jag lovat mig själv att hålla mig borta från datorn. Så jag är så glad att vara tillbaka. 

Tills dess:
Gott Nytt År på er och jag önskar er ett långt och ljuvligt läsår. 

18 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka och gott nytt (bok)år!

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år till dig också och trevligt att höra att du är tillbaka igen! Och det skall bli sååå intressant att höra vad du tyckte om the Ghost writer! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma och recension kommer snart hoppas jag :)

   Radera
 3. Jag önskar dig detsamma. Gott Nytt läsår!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Och gott nytt läsår och år till dig! Hoppas lästimmarna blir många.

   Radera
 5. Gott nytt bokår! Härligt med lust och allt det där! Synd att du längtar hem men det är nog svårt att inte göra det då och då när man bor långt bort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma och ja julen är inte så skoj när man bor utomlands. Men som tur är, är jag inte ensam europe här med hemlängtan så vi är några som kan lida tillsammns i alla fall, hehe.

   Radera
 6. Åh, gott nytt! Jag håller nog lov några dagar till men sen så.. Börjar känna längtet lite igen men varit skönt m lite lov.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott Nytt År till dig med :D Och vila på medan du kan. Vi finns ju här och väntar på dig;) Jag måste komma igen med bloggläsningen dock. Ligger toklångt efter nu!

   Radera
 7. Härligt att du är tillbaka och Gott nytt år :D

  SvaraRadera