fredag 4 januari 2013

Jullovsläsningen (Decembers månadsrapport)

December månad var en sådan där månad då det hände en massa saker fast ändå inte. Jag var bara trött helt enkelt och njöt därför av ett härligt jullov utan bloggning och sociala medier. Fast detta betyder ju även att jag har några recensioner att skriva plus de som jag inte lyckades skriva i höstas, så idag kommer faktiskt en av dessa recensioner publiceras och då börjar jag med den bok som jag började jullovet med, för att vara lite ordningssamt oordningssam om ni förstår vad jag menar....Fast var inte oroliga om ni inte hänger med för det är fredag och jag märker att jag har svårt att göra mig ordentligt förstådd idag. Det är knappt så jag förstår mig själv och är i behov av en stor kopp kaffe så här klockan sju på morgonen. Men för att komma till själva inläggspoängen, så kommer här decemberläslistan:

Betvingade av Simona Ahrstedt
Smittad av Johanna Strömqvist
Den sista utvägen Karina Berg Johansson
Asta´s book av Barbara Vine 
Ruths first Christmas tree av Elly Griffiths
The Ghost Writer av John Harwood

En förbaskat bra läsmånad även om det inte blev så många böcker. Alla höll väldigt hög nivå och var alldeles fantastiska på sina egna vis.Och hälften av dem läste jag på svenska. Det är nog nästan ett rekord för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar