torsdag 3 januari 2013

Ett sådant där avgudande inlägg.

 Aka-porr älskaren och religionsvetaren inom mig befinner sig i något slags obeskrivligt lyriskt tillstånd för tillfället. Lite som om jag har hamnat i trans eller lyckats väcka månen och blivit förblindad av dess vacka utseende. Fast ärligt talat! Fy bövelen vad det här är bra!! Jag kunde inte har påbörjat läsåret 2013 på ett bättre sätt. Elizabeth Hand är numera min alldeles egna husgudinna.

7 kommentarer:

 1. Man blir ju inte så lockad när du skriver så där! :-) God fortsättning och må du få ett fantastiskt 2013! Kramar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag kan tänka mig att du skulle gilla den här :D

   Radera
  2. Och tack detsamma skulle jag säga innan jag tryckte på "publicera". Hoppas du får ett fantastiskt år med allt du önskar :D Kram på dig!

   Radera
 2. Visst var den bra! Hoppas du gillar slutet också, det finns litet delade meningar om det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jag har bara läst halva än så länge men hoppas jag hinner läsa klart den i helgen. Är väldigt spänd på slutet nu :D

   Radera