torsdag 10 januari 2013

Fjärilshämnden var mindre ljuv.

Ni kanske är lite trött på min och mina här-sitter-jag-i-solen-och-läser-i-januari-inlägg men ni vet ju att jag saknar snö så ni kanske förlåter mig. Så idag satt jag ett tag på den här platsen och läste den erotiska boken Sirenen av Tiffany Reisz. Platsen är dock en klostergård som fortfarande är ett fullt fungerande kloster med en vacker park där människor och kissemissar trängs. Så när jag satt är idag och läste så slog det mig att det kändes lite knas att läsa erotik på just en klostergård men tänkte sedan att: Äsch! Inte kan väl det spela någon roll i och med att boken är på svenska. Fast sedan tror jag dock att det heliga eller det profana upptäckte mig och faktiskt gav igen. För jag blev helt plötsligt attackerad av tre fjärilar som gav sig sjutton på att mitt hår var en perfekt sittplats. Tillslut efter mycket viftande med boken var jag faktiskt tvungen att gå. Så härdan efter så tror jag att jag ska undvika att läsa just den här boken på just den här platsen kanske...

6 kommentarer:

 1. 1. Hahahaha, erotisk bokläsning på klostergård är ju genial humor ;)

  2. Låter för övrigt som en väldigt mysig och stämningsfull läsplats! (får genast bilder i huvudet av böcker jag läst som utspelar sig på kloster...)

  3. Du är förlåten men jag är ändå avundsjuk! MVH halsont och förkyld från ett riktigt kallt och snöigt Umeå..

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Åh! Jag kan trösta dig lite med att här är jag också förkyld. Och svettig. Typ heeeeela tiden! Så, sådär jätteroligt är det inte alltid med värmen. (Även om det är ganska så skönt). Fast om några månader då sitter jag i luftfuktigheten och fryser häcken av mig så då är vi kvitt igen.
  Och läsa erotik på klostergård...hm...vet inte om jag kan med att göra det igen, hehe. Kändes lite pinigt plus att jag blev ju faktiskt attackerad!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sätt ett annat omslag på boken, kanske? Så blir det inte så avslöjande ;) Men kanske inte lurar fjärilarna.. De kanske är spöken av tidigare nunnor, nu tillbaka som hämndfjärilar?

   Radera
  2. Hahaha hu!!! Läste precis om spöken nyss. ´Vilken timing :D Jag ska faktiskt försöka göra ett försök till idag. Vi får se vad som händer...:P

   Radera
 3. Åh vilket härligt väder det såg ut att vara hos dig! Själv har man just pulsat hem på cykel i snökaos :S Måste förresten säga att kombinationen erotik och klostergård kändes otippad ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ljuvligt här nu! Lite för varmt på nätterna bara.
   Och ja erotik och klostergård är en jättekonstig kombination men jag brukar sitta där och läsa på dagarna så jag tänkte inte på det. Tills fjärilarna började attackera då, hehe.

   Radera