söndag 11 november 2012

Är tillbaka i civilisationen

Och kan tala om att jag har bara läst cirka 200 sidor av Kate Mortons The Secret Keeper men den är så förbannat bra att jag kan knappt tänka på något annat. Jag vill nu bara spendera hela dagarna i Mortons underbara värld och vill inte göra något annat nu. Så synd att livet står i vägen ibland för bra läsning, eller hur! Fast sedan i veckan ska jag hinna göra Tag:This or That som Monika taggade mig i plus hinna skriva lite fler recensioner så jag ligger toklångt efter med så lite måste jag pausa i min Morton-hysteri. Har ni förresten läst Kate Mortons böcker? Om inte så läs läs läs!

  

7 kommentarer:

 1. Åh, vad rolitg att höra att den håller!! Jag har fortfarande flera kvar men man blir ju alltid sugen på den senaste va, liksom...;)

  Du är inte den enda som ligger efter med recenserandet.. och med allt annat också för den delen... Vill ju läsas alla mina favoritbloggar, men just nu är det tajtare än det brukar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag har också någon (typ en) oläst fortfarande men den här är så himla bra och helt otroligt lättläst.

   Och visst är det jobbigt att ligga efter finaste Bokomaten för jag hinner inte heller läsa mina favoritbloggar för tillfället. Men vi alla verkar ha det ganska så tajt med tid för tillfället som tur är.

   Radera
 2. läs dem inte för tätt bara, jag kastade mig lyckligt över allt jag fick tag i av henne o de mår bäst av att man pausar emellan för jag såg för mycket likheter på den sista

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag vet :D Man kan få Morton-overload i hjärnan om man läser dem för tätt. De är för kryddiga på något sätt och som du säger ganska så lika varandra. Men väntar man lagom länge blir de perfekta :D

   Radera
 3. Jag ligger nog en månad efter med recenserandet, haha! Kul att The Secret Keeper är bra, tänkte också ge mig på alla Morton men ska nog som Maria säger pausa lite mellan varje..

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att höra att det inte bara är jag som ligger jättelång efter! Och Maria har helt rätt. Man behöver pausa emellan för annars blir det för mycket. man får suga på karamellen tills suget tar tag i en igen :D

  SvaraRadera