tisdag 9 oktober 2012

Tisdagstristess!

Jag ligger hemma och är sjuk sedan bra länge och har ganska så trist om det inte varit för alla fina böcker jag hunnit läsa. Så jag passade helt enkelt på att göra den här roliga enkäten som jag tjuvade från Bokföring enligt Monika för att roa mig lite extra. 

1. Vad gjorde du för tio år sedan?

För tio år sedan var jag 26 år, frilansade som stylist och bodde i Stockholm. Jag misstänker att det var också då som jag provade longboard, slog halvt ihjäl mig och har ett fint gigantiskt ärr att fortfarande kunna visa upp.
2. Vad gjorde du för ett år sedan?
För ett år sedan var jag bröllopsstressad då jag bara hade några dagar kvar till bröllopet. Min familj var på väg och vänner som flög in från hela världen. Jag var inte lugn som en filbunke kan jag tala om men skoj var det.
3. Fem snacks du gillar
Choklad, choklad, choklad, choklad och popcorn.
4. Fem sånger du kan hela texten till:
Hm...Madonnas tidiga låtar sitter som ett skruvstäd i huvudet på mig men även Oasis, Blur och Metallica har fastnat rejält. Nu lyssnar jag mest på allt men är lite för lat för att lära mig låtar utantill.
5. Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär:
Köpa ett torp på landet i Sverige, skaffa mig ett gigantiskt bibliotek med alla böcker i världen som jag vill ha och ge bort pengar till min familj, resa och skriva på heltid.
6. Fem dåliga vanor:
Jag är riktigt morgongrinig. Helst får ingen prata med mig den första timmen på morgonen. Jag kör bil som en biltjuv och då speciellt på landet på små grusvägar. Jag är helt galet klumpig. Jag hatar att städa. Verkligen hatar och jag kan inte gå bland människor i vanlig lugn takt utan måste springa om alla.
7. Fem saker du gillar att göra:
Läsa, gå i skogen, cykla, äta på restaurang och dricka vin.
8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
Till skillnad mot många andra som gjort det här testet så tar jag på mig klackarna ibland. Ibland har jag även på mig kort-kort men jag är däremot väldigt bekväm av mig så tar i princip aldrig på mig något obekvämt eller någonting som gör att jag måste tänka på hela tiden och som måste "rättas till" ibland. Så aldrig stringtrosor/bikini (som i princip alla använder här), skor som skaver, foppatofflor, så kallade magtröjor som visar magen och matchande set typ som kjol som matchar med blus eller kavaj.
9. Fem favoritleksaker:
Min ipod touch, min dator, mitt WII, min mobil och alla mina böcker.
10. Fem platser där du gärna läser:
På gräsmattan på landet, i hängmattan, i soffan, på taketerrassen och i sängen
11. Fem böcker du skulle rädda om det började brinna:
Ujujuj det går inte svara på men misstänker att jag skulle haffa åt  mig en hel del Stephen King och några böcker med illustrationer. Hemska tanke!
12. Tio personer du vill se göra den här utmaningen:
Ingen eller alla eller den som vill.

6 kommentarer:

 1. Har du ett Wii? Nu blir jag alldeles avundsjuk :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jajamänsan och jag älskar det :D Fick det i födelsedagspresent av herr Lingonhjärta för något år sedan efter (ytterst lite) tjat :P

   Radera
 2. Vad kul att läsa dina svar. På fråga 3 hade jag kunnat svara nästan lika;-)
  Jag tar också på mig klackar ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt :) Ja ibland måste klackarna på. Bara de är bekväma så :)

   Radera
 3. Vad roligt att läsa! Wakeboard hade jag nog kunnat gissa, stylist också på tidigare enkäter och det där med stringtrosebikinis är väl lite en åldersfråga också tror jag... INte bara att man inte ser lika snygg ut i det längre (men jag har aldirg kunnat ha stringbikini!) utan också att det är lite under ns värdighet..;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahah här så använder typ ALLA stringbikini och vill man köpa en bikini så är det jättesvårt att hitta något som täcker rumpan någorlunda. Helt galet jobbigt för som du säger, det ÄR inte bara jättefult på mig utan också under ens värdighet :D

   Radera