måndag 22 oktober 2012

Spökbesatt!

Ni som har läst den här bloggen ett tag vet nog redan att jag har en liten besatthet för litterära spöken. Så fort någon säger "spöke" så ropar jag "var?". För mig så finns det inget bättre och jag har varit sådan ända sedan jag var liten. Så ibland hamnar jag i något slags spökbehov som gör att jag känner att jag måste mer eller mindre inhalera spökhistorier/skräck. Det är en ganska så jobbig känsla för jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig när jag känner så och ju mer spök/skräck jag läser eller ser, ju mer vill jag ha. Det hjälper inte heller att American Horror Story har börjat på TV här och både jag och herr Lingonhjärta är helt besatta. De körde ett TV-maraton här i helgen och vi kunde inte lämna serien för en sekund med skräckblandad förtjusning. Extra läskigt är att de bor i ett liknande hus som vi gör just nu. HUA! Ska ni se serien, ha en kudde till hands snälla.  
     Så här sitter jag nu med spök/skräckbehov som inte vill ge med sig. Så vad gör man? Jo man plockar fram några av sina samlingar med spökhistorier.

Jag hoppas att nu mina behov ska dämpas lite.
12 kommentarer:

 1. Jag har snart plöjt första säsongen av american horror storry ! Är nämligen inne lite på skräcktemat själv, tror det är mörkret och kylan som för det för mig! Hösten är för mig alltid bäst för skräck..

  Enda nackdelen är att man kanske får sova med lampan tänd :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja jag har fått ha lampan tänd i några nätter. Tänk vad man plågar sig själv :D

   Radera
 2. ohhhhh! spökisar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe i massor :D Och billiga sådana också kan jag meddela!

   Radera
 3. Förstår dig fullt ut och jag har precis börjat se AHS, skrev ett inlägg på samma tema igår:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bra! Både jag och herr Lingis hade kuddar framför ögonen :P

   Radera
 4. Ååå...vilka bra tips! Tror jag ska se om jag kan hitta några av de där spökböckerna! vill alltid ha mer söpkhistorier!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vill man! De där finns att få tag på lätt som en plätt. Och billiga är de också. Wordsworth är det som ger ut dem :)

   Radera
 5. Tack för tipset om American Horror story.. Kommer nog förgylla (eller förmörka?) mången kväll hos Bokomat-familjen...=)=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jösses vad du kommer bli skrämd. Helt klar den läskigaste serien som jag någonsin sett. Men bra är den :D

   Radera
 6. Åh, det är ju hemskt egentligen, man skrämmer sig tills man inte kan sova och ändå gör man det igen och igen och igen... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är det! Total självplågeri men en härlig sådan :D

   Radera