måndag 1 oktober 2012

Septemberlistan

Under the Dome av Stephen King
Trasig Soppa av Jenny Valentine
Torsdagsbarn av Sonya Hartnett
Ni älskar dem inte av Belinda Bauer
Jag väntar under mossan av Amanda Hellberg
Nu ser du mig av S.J. Bolton
Anaché av Maria Turschaninoff
Dead Scared av S.J. Bolton
Luftsprång av Annika Widholm

Nio böcker den har månaden. Inte illa for att ha varit en månad med lite lästid. I och för sig har jag inte kommit i närheten av att läsa klart The Stand för all fin litteratur som distraherade mig. Inte heller har jag hunnit klart Tigrar i Rött väder men jag är snart klar med den i alla fall. För övrigt är det en fin dag. Fåglarna kvittrar, det är vårvarm och i eftermiddag kommer en recension av Luftsprång av Annika Widholm som jag gillade väldigt mycket. Hoppas ni är på lika bra måndagshumör som jag.

2 kommentarer:

  1. Ingen dålig lista! Speciellt som du läste fetingen under the dome också! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fast ska jag erkänna så påbörjade jag den månaden innan. Fast om man räknar The Stand tillsammans med The Dome så har jag ju läst en del hehe

      Radera