fredag 26 oktober 2012

Halloweenpepp!

I och med att jag inte är direkt kry än från evighetssjukan så peppar jag med en skräckhelg nu lagom till Halloween. Det ska poppas popcorn, smuttas på lite vin, ätas choklad och de ska framförallt både tittas och läsas skräck. Någon gång under helgen så tänkte jag även skriva min egna ultimata skräck-läslista så det hoppas jag att ni blir lite peppade på. För finns det något bättre än en lång helg med underbar skräck. Ett problem är bara att jag kommer vara ensam hemma en hel del men det överlever jag nog. Jag hoppas däremot att spökena inte bestämmer sig för att visa sig just denna helg i vårt tillfälliga spökhus för det vore ju olägligt. Eller också kanske även de har sparat sig till Halloween. Hualigen!
     Så det är min helg det. Hur ska ni själva spendera denna skräckens helg?

The Brown Lady 
(Klickbart foto)

3 kommentarer:

  1. En skräck-läslista lät ju toppen! :D

    SvaraRadera
  2. Det ska bli jättespännande att se din ultimata skräck-läslista! Hoppas spökena är snälla med dig i helgen :)

    SvaraRadera