tisdag 4 september 2012

Septembers bautaläsplanering

Jag vet att jag inte är ensam om det här. Bland annat har Lottens Bokblogg ropat hej över alla fina recensionsexemplar som trillar in men jag tror faktiskt att september månad får vara månaden då jag ägnar mig åt alla recensionsexemplar som både är nya och lite äldre. Jag kan passa på och slå mig lite på fingrarna också över att vissa fått ligga så länge. Fast läsa dem ska jag för alla verkar helt underbart fina! Fast sen måste jag ju även läsa Pocketlovers Tre på Tre Tegelsten-King utmaning plus annan läsning som hösten erbjuder. Fast äsch! Det här kommer gå galant det här. Det är ju egentligen inte så många böcker. Det borde man klara av på en månad. Eller vad tror ni? För fler kommer det bli.


10 kommentarer:

 1. Det var ingen dålig hög du har framför dig. Fö rmig hade det nog räckt med Kings tegelstenar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur! Men det går fort med läsningen ska du veta. Kan redan nästan stryka en från listan :)

   Radera
 2. Ja, det är nog tegelstenarna som kan ställa till det... :) Hur som helst ser det ut som att du har mycket bra läsning framför dig. Det skall bli spännande att läsa recensionerna framöver!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du nog helt rätt i. Som tur är har jag tre månader på mig gällande tegelstenarna och det borde man ju klara av tycker jag.

   Radera
 3. Ojdå, hörrö! Blir roligt att läsa om 11/22/63 som jag haft i min adlibriskorg i en evighet men inte tillåtit mig beställa förrän jag läst ut Under the dome, vilket i sin tur är ett projekt som påbörjades förra sommarn och som ännu inte är slutfört:) Blir roligt att läsa om de andra med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Köp, köp köp :P Har precis läst klart Under the Dome nu och älskade. Men den är låååååång!!

   Radera
 4. Hahaha, jag konstaterade just att jag får lätt andnöd av alla böcker den här månaden. Klappar ihop under recex, nyutgivet i övrigt, böcker för jobbet och andra böcker jag beställt. Och du.. King-utmaning? Det är väl ingen utmaning!;) Det är ju det enda du läser!;-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, visst är det så! Och jag vill bara har fler är problemet. Har hamnat i något HA-läsarbegär.
   Och nä du har nog rätt. King är ingen direkt utmaning längre :D

   Radera
 5. Kul att se din hög. Visst blir man lätt anfådd? Jag betar mig igenom högen sakta men säkert...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja verkligen anfådd! Sen har högen utökats med sju böcker till så nu har jag lagt upp en läsplan efter recdatum. Fast alla böckerna jag läser är galet bra så det gör ingenting :D

   Radera