söndag 2 september 2012

Pa sista refrangen med draksallskap

Jag hade sa mycket planer for helgen. Jag skulle skriva recensioner och blogga, lasa bloggar och skriva. Fast det enda som min vattendrake och jag har lust med ar det har. Varen har namligen kommit till Buenos Aires och jag (som aldrig brukar gilla att sitta i solen) kanner mig som en sollapande katt. Sa recensionsskrivandet far vanta.

2 kommentarer:

 1. Det där ser inte dumt ut alls. Efter att helgen regnade bort här börjar sommar, sol och värme kännas väldigt avlägset.

  Sv: När jag vill visa flera bilder samtidigt brukar jag börja med att göra ett collage i bildbehandlingsprogram. Sedan lägger jag in collaget som en bild i blogger. När jag lägger in bilderna en och en direkt i blogger brukar de ha en förmåga att hoppa runt och inte hamna där jag vill... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja jag har hört att det inte varit en direkt fin sommar hemma. Tycker att alla borde komma hit en sväng i januari. Eller ta en sväng förbi Brasilien kanske :)

   Jaha det är så du gör! För det ser väldigt snyggt ut och du har helt rätt i att de hoppar runt i blogger. Hm...väldigt bra idé. Tack för svaret :D

   Radera