torsdag 20 september 2012

Lite av en besatthet!

Det är både lite roligt (och lite skönt) att se att det inte bara är jag som blev besatt av S.J Bolton nu vid Nu ser du mig:s recensionsdatum i veckan och hennes fantastisk mörka och fina sätt att skriva på. Roligt för att så många av oss älskade den och skönt för att jag märker att jag inte är den ende som direkt nästan gick över lik för att få tag på hennes böcker. Både Dark Places-Helena, Fiktiviteter-Helena och fina Bokomaten blev precis lika hooked som jag. Både Helenorna vet jag beställde hem fortsättningen på Nu ser du mig som är Dead Scared och själv slet jag mitt hår för att försöka få tag på alla Boltons böcker för att läsa mer av henne. Då jag upptäckte att de inte fanns på engelska här borta på den här förgätna kontinenten så höll jag på att få krupp men i och med att jag inte ger upp så lätt så började jag trakassera mina medmänniskor omkring mig. Mitt ibland dem hittar jag en Boltonfantast med alla böckerna i sin ägo. På engelska. Lite besatt som man kan bli ibland så slängde jag mig över Dead Scared jag med och fastnade redan i prologen. Men det går ju bara inte att inte gilla den här boken. För det är mörkt, aka-porrigt och alldeles underbart läskigt. Plus att den har den första bokvideon som jag någonsin blivit rädd av:

  

14 kommentarer:

 1. Här är en till! Alla hyllningar av Nu ser du mig gjorde mig nyfiken, och nu är jag helt fast. Och eftersom jag anar att en viss abstinens kommer uppstå så fort jag är klar med den boken måste jag se till att beställa Dead scared omedelbart... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är bara att beställa på :D Men jag måste varna lite för att jag spenderade kvällen dödsrädd igår. Underbart härligt och läskigt :)

   Radera
 2. Fick också ett recex av Modernista och med tanke på alla hyllningar till höger och vänster är jag inte så lite sugen på att sätta igång direkt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Ja, sätt igång bara. Jag är faktiskt helt besatt av Dead Scared nu. Går och tänker på den hela tiden :)

   Radera
 3. Jag hoppas på att Nu ser du mig snart kommer på pocket. Nästa år någon gång verkar rimligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det tror jag säkert. Då har du något att se fram emot :)

   Radera
 4. Haha, och jag som harturen att jobba på bibliotek har beställt de som finns på svenska på andra bibliotek så att jag kan hämta upp dem.:) Och köpt Dead Scared helt privat förstås till mig själv, men den har inte dykt upp än..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk vilken lyx du har! Som kan beställa böcker sådär till höger och vänster :D Hoppas Dead Scared dyker ner i lådan snart för du har något riktigt läskigt att se fram emot :)

   Radera
 5. Visst är det underbart! Grattis till Dead Scared-score, ibland blir man ju nästan religiös... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alldeles underbart ljuvligt är det. Och närmre religiös upplevelse är det nog svårt att komma för mig :D Hurra för Bolton. (Som visseligen höll mig vaken halva natten av skräck men ändå :D)

   Och just det. Fantastiskt bra val ändå i din omröstning. Är själv väldigt sugen på just den boken jag med.

   Radera
 6. Oki, efter tio sekunders vånda vågade jag mig på att se boktrailern och: Jag VILL LÄSA! Men när jag ska hinna det!? Sikter in mig på novemberlovet! Tack för tipsen :) Hur länge ska du vara på den där "förgätna kontinenten" btw? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja visst är den läskig! Boken är ännu värre. Det tar ett tag för mig att läsa den för måste ta lite pauser ibland :D Så läs, läs!

   Åh du vet jag bor ju på den förgätna kontinenten så blir nog här ett tag. Planerar ett hembesök nästa år någon gång annars får jag krupp :)

   Radera
 7. Haha, I see :) Jag får nog läsa den där på novemberlovet - kan ju passa i skrämseltider då, tänker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en utmärk Novembermörkerläsning :D

   Radera