fredag 21 september 2012

Ni peppar Bokmässan medan jag peppar annat

Det är en sådan ljuvlig dag idag. Solen lyser, fåglarna kvittrar och det är vårdagsjämning här i Argentina. Till råga på det så är det långhelg och jag har inplanerat skoköp och läsning på takterrassen i spökhuset. (Som för övrigt har väldigt snålt om spöken än så länge.) Jag är på underbart humör vilket toppas med att jag kommer få mer fantastiska bokleveranser med dreggelvarning ända hit från Sverige. Ja ni förstår att jag är på bra humör kanske. Mina planer i helgen är att fortsätta läsa Dead Scared som skrämmer livet ur mig och Liza Klaussmann:s Tigrar i rött väder som inte är direkt läskig (än så länge) men som jag gillar starkt. Sen ska jag även planera in framtida väggmålningar i huset som jag tänkte låta min kreativa sida få styra och sen ska jag äta choklad. Så en toppenhelg blir det. Visst är jag lite avis på er och erat mässeplanerande men jag känner ändå att jag få vara med på ett hörn i år så jag har bestämt mig för att det varken gör till eller ifrån att tjura och att jag är glad och nöjd ändå. För våren är här och jag har böcker så det räcker och blir över för flera år framöver så vad kan då gå fel. Så jag hoppas att ni njuter av helgen vad ni än gör. Kanske Dr Who:ar ni med Fiktiviteter, planerar in fler bloggkattsfoton nu när Feuerzeugs otroligt roliga tävling är över, kanske planerar ni för fullt inför bokmässan som Eli eller också kanske ni gör som jag och bara njuter av livet och solen(?). Oavsett vad ni gör så önskar jag er en fantastisk helg med mycket av allt det där som ni tycker allra bäst om. För det är ni alla värda!


 

12 kommentarer:

 1. Hoppas du också får en fantastisk helg söta du! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Den pågår fortfarande och är alldeles ljuvligt slapp med mycket som och många lässtunder. Så jag njuter :) Hoppas din var lika fin.

   Radera
  2. Låter underbart :) Ja vi har underbart höstväder här :D Men jag blev rejält besviken också, travade iväg till bibblan för att låna The Stand och så hade någon lånat den före mig :( Jag blev alldeles besviken och virrade runt ett himla tag innan jag fick för mig att hitta något annat att läsa, var så inställd på den. Men den får tydligen vänta..

   Radera
  3. ÅH NEJ!! Vad fräckt att någon annan hunnit före! Men tänk på vad bra läsning du har framför dig sen. Lång men galet bra. Har fortfarande inte kommit över min rädsla för nysningar runt omkring mig...

   Radera
 2. Anordnas det aldrig bokmässor i Buenos Aires? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo men den är alldeles tokdyr och oinspirerande och böckerna kostar tre gånger det vanliga priset och nästan inga författare kommer hit. Inte alls inspirerande :(

   Radera
 3. Jag hade lätt bytt ut Bokmässan mot din sol och värme!

  *Muttrar jag från ett grått och oerhört kyligt Göteborg*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag byter gärna ett tag :) Du får sol och luftfuktighet så får jag Göteborg, kyla, Bokmässa (och lån av dina fantastisk fina vovvsingar kanske?) :D

   Radera
 4. Här Doctor Who:as det för fullt! :-) Varvar tvättstugan med att läsa inlägg och ska så snart det blivit mörkt ute slå på säsong 6 och dricka te med för mycket honung i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så underbart! Höstmörker, té och Dr Who (som jag inte har bekantat mig med än). LÅter som en ljuvlig helg :D

   Radera
 5. Åh, färsk kokosnöt....Det kan jag verkligen sakna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja fast det är lite fusk. Detta foto är från min bröllopsresa men det blir en och annan färsk kokosnör med rom ibland :P

   Radera