fredag 7 september 2012

Bytt är bytt (eller illustrationsdreggel)

Som jag tidigare nämnt så anordnade jag en bokbytarvecka denna veckan och i dag var själva höjdpunkten, dagen då man fick ta böcker. Jag kom hem med riktigt fina exemplar efter att ha slagits med de andra boknördarna. Till exempel fick jag med mig Transitions av Iain Banks och Down River av John Hart och båda författarna har jag velat läsa länge. Fast sedan kom jag hem med en annan bok. En bok som fick det att tåras i ögonen av lycka även om den är på spanska för att den bara rent ut sagt är helt: (ja egentligen behöver jag väl inte säga vad jag tycker om böcker med illustrationer men jag säger det ändå) WUNDARBAAAR! För titta på den här otroliga utgåvan av Henry James, The Turn of the Screw. Kan tillägga att denna utgåva vänder sig mot barn men om jag hade läst denna som barn hade jag nog gjort i byxan av rädsla.

2 kommentarer: